Malatya Vuslat TV

Cinsel Taciz İddialarına Emniyet'ten Açıklama

ASAYİŞ

Malatya’nın gündemine bomba gibi düşen taciz iddialarına emniyetten açıklama geldi. Olayı soruşturan emniyet güçleri bahsi geçen şahsın mağdur ile iddia edildiği gibi bir olaya karışmadığı bildirildi.

Konteyner Kentte Taciz İddiası ortalığı karıştırdı.

Yeşilyurt’ta bulunana Mullakasım Konteyner Kentte, 68 yaşındaki emekli matematik öğretmeninin 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edildi.

Olayın duyulması üzerine ayaklanan konteyner kentteki vatandaşlar duruma tepki gösterirken durum yetkililere bildirildi.

Emniyet güçleri olay yerine gelerek emekli öğretmeni gözaltına alarak soruşturma başlattı.

Taciz iddialarının duyulması üzerine kentte büyük tepkiler uyandırırken Valilikten ise konuyla ilgili henüz resmî bir açıklama gelmedi.

Bunun yanı sıra emniyetten gelen yazılı açıklamada ise, cinsel taciz konulu olayda adı geçen şüphelinin mağdurla herhangi bir fiziki temasta bulunmadığı mağdur, müşteki ve görgü tanıklarınca kanıtlandığı belirtildi.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz aylarda başka bir konteyner kentte de benzer vakanın yaşanması konteyner kentlerdeki güvenlik sorununu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Depremzedelerin barınması için kurulan konteyner kentler, gün geçtikçe Taciz, yangın, hırsızlık gibi olaylarla tekinsiz mekanlara dönüşmeye başlaması, İlerleyen günlerde durumun kötüleşmemesi için insanların bir an önce kalıcı konutlarına taşınmaları gerekiyor.

Bunun için ise aylardır çekilmeyen deprem konutları kuralarının bir an önce söz verildiği gibi hızla vatandaşlara teslim edilmesi gerekiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.