Malatya Vuslat TV

Başkanlar Anneleri Unutmadı

GÜNDEM

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Günü dolayısıyla yazılı birer mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladılar.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan yayımladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Bir toplumun geleceği, her şeyden önce aile kurumunun sağlam temeller üzerinde yükselmesine bağlıdır. Toplumun temelini inşa eden annelerimiz, ayrıca aile olma konusunda mutluluk, huzur, sevgi, saygı ve barış dolu ortamların mimarlarıdır. En saf ve temiz duygularıyla bizleri karşılıksız sevginin en güzel örneğini göstererek yetiştiren, hayatımıza ışık tutan ilk öğretmenimiz, en değerli varlığımız annelerimiz, aynı zamanda ailenin ve toplumun temelini oluşturan mihenk taşıdır.

Cenneti annelerin ayakları altında gören bir inancın mensupları olan bizler de ülkemizin ve milletimizin huzurlu, mutlu bir geleceğe ulaşabilmesi için annelerimize gereken ilgi, alaka ve saygıyı gösterme noktasında özenli davranmalıyız. Annelerimize bizlere vermiş oldukları emeklerin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük mutluluktur. Annelerimizi sadece anneler gününde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız.

Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

ÇINAR'DAN MESAJ 

Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Dünyanın en özverili insanları, omuzlarında sadece hayatın yükünü değil, evlatlarının yükünü de çeken annelerimiz bizler için her gün özel olmalı, onları yılın her anı mutlu etmeliyiz. Annelerimizin her an yanında olmak, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlara verebileceğimiz en değerli hediyelerden biridir.

En mutlu zamanlarımızda olduğu gibi, tüm sıkıntılarımızda sığınağımız olan annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmemizdir. Bu sebeple hiçbir hediye anne sevgisinin üzerinde değildir.Bu yüzden onları hayatımızın sadece bir günü değil, her zaman hatırlamalıyız.

Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını evlatlarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan bütün annelerimize selam ve saygılarımı iletiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

GÜDER'DEN MESAJ 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güder, “İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Gününü kutluyorum" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Güder, ayakları altına cennet vaat edilen annelerin en yegâne varlık olduğuna dikkat çekti.

‘Yılın her gününü Anneler Günü olarak bile kutlasak yine de haklarını ödeyemeyiz’ diyen Başkan Güder, mesajında, “Bugün, senenin tek bir günü değil, ömrümüzün her günü baş tacı yaptığımız annelerimizin günü. Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakarlığa, cefakarlığa katlanarak büyüten annelerimiz, hayattaki kılavuzumuz, yol göstericimizdir. Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı birer evlat olmak boynumuzun borcudur. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Annelerin önemini belirtmek için Peygamber Efendimiz, ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ buyurmuştur. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta evlatlarını vatan toprağı için feda eden şehit annelerimiz olmak üzere, bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimizin ellerinden öperek Anneler Günü´nü kutluyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.