Malatya Vuslat TV

Silahlı Çatışmada Hayatını Kaybeden İsimler...

GÜNDEM

Malatya Akpınar Meydanı'nda taraflar arasındaki kavga, silahlı çatışmaya döndü.16:20 sıralarında yaşanan olayda iddiaya göre iş yerine baskın yapan silahlı şahıslar ile iş yeri sahipleri arasında çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken biri kadın 6 kişi yaralandı.

Malatya Akpınar Meydanı'nda taraflar arasındaki kavga, silahlı çatışmaya döndü.16:20 sıralarında yaşanan olayda iddiaya göre iş yerine baskın yapan silahlı şahıslar ile iş yeri sahipleri arasında çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken biri kadın 6 kişi yaralandı.

Polis ekiplerinin olaya müdahe etmesinin ardından başlatılan çalışmalarda olaydan 45 dakika sonra 4 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldığı ve Akpınar Meydanı'nda olay yeri müdahele ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği haber merkezimize gelen ilk bilgiler arasındaydı.

Son Detaylar

Yaşanan olaya ilişkin son detaylara göre sahışlar arasında cafenin işletilmesiyle alakalı bir husumet bulunduğu ve alacak-verecek meselesinin olduğu belirtildi. Saat 16.20 sıralarında Akpınar Caddesi Okyanus Vitamin isimli cafede yaşanan silahlı çatışmada Remzi ERŞAHİN ve Halil ULUTAŞ isimli sahışların hayatını kaybettiği açıklandı. 6 kişinin yaralandığı olayda konuyla alakalı 5 kişinin gözaltına alındığı ve yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde 5 tabanca ve 1 tüfek ele geçirildiği ve konuyla alakalı çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.