Malatya Vuslat TV

Battalgazi’de Kritik Toplantı

MALATYA

Battalgazi Muhtarlar Toplantısı Vali Seddar Yavuz başkanlığında yapıldı. Toplantıda Malatya’nın yeniden inşası, kalıcı konut projeleri ve emniyet konuları ele alınırken Vali Yavuz, inşaat çalışmalarının hızlanması için vatandaşlardan destek talep etti.

Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Battalgazi Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi.

Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinde, gerçekleştirilen toplantıda, Kalıcı Konut ve işyerleri ile rezerv alanları hakkında,

➢ Kırsal Konutlar hakkında,

➢ Uyuşturucu ile Mücadele hakkında,

➢ Emniyet ve Asayiş hakkında,

➢ Mahallelerin sorunları Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Bakanlık temsilcileri ve kurum müdürleriyle ele alındı.

Vali Yavuz, Malatya’nın yeniden inşası için tüm kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını vurgulayarak vatandaşların süreçte destek olmalarını istedi.

Toplantıda ayrıca ilgili kurum amirleri ve bakanlık temsilcileri tarafından bilgilendirme sunumları yapıldı.

Vali Yavuz toplantıda yaptığı konuşmada, Şehir merkezinde inşaat çalışmalarının yavaşlığı konusuna da açıklama yapan yavuz, “Şehir merkezinin yeniden inşaasında hızımızı kesen en önemli husus açılan davalardır. Bu davalar sebebiyle şehrimizdeki inşaa faaliyetleri henüz istediğimiz hızda değildir. Malatya şehir merkezini ne kadar hızlı inşaa edersek, Malatya’nın menfaatine olacaktır. Vatandaşlarımız, yıkım kararı alınan binaları ne kadar hızlı boşaltırsa, biz de o kadar hızlı yapımına başlarız. Malatya’nın sahipsiz olduğu iddialarını kabul etmiyoruz. Desteğinize ihtiyacımız var. Şehrimizin ortak menfaatlerini hep birlikte koruyalım.” İfadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.