Malatya Vuslat TV

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz'den Ziyaret

MALATYA

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Eşiyle birlikte esnaf, sanayi sitesini ziyaret eden CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Gürbüz, hastanede yatan hemşerilerini de ziyaret ederek acil şifalar diledi.
İş yeri ziyaretlerinde esnafların sorunlarını dinleyen Gürbüz, hükümetin uyguladığı yanlış ekonomik politikaların vatandaşlarımız kadar esnafımızın da belini büktüğünü, alın gücünün azalmasıyla birlikte ilçenin ekonomisinin durma noktasına geldiğini dile getirdi.
Sanayi sitesindeki esnafları da ziyaret eden Gürbüz; “Hekimhan ilçemizin sanayi sitesi hem fiziki şartları hem de kapasite olarak ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelmiştir. Göreve gelirsek önemli projelerimizden biri de ilçemizi yeni ve modern bir sanayi sitesiyle buluşturmak olacak. İlçemize yakışan ve değer katan bir sanayi sitesi Hekimhan’ın en önemli ihtiyaçlarının başında geliyor.” Dedi.
Eşiyle birlikte Hekimhan Devlet Hastanesinde yatan hastaları da ziyaret eden CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.