Malatya Vuslat TV

TEDAŞ’tan Yenilik: Arıza Bildirimi Artık Daha Kolay!

MALATYA

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), "Elektrik Arıza İhbar Uygulaması" ile vatandaşlara arıza bildirimi kolaylığı sunmaya devam ediyor. 2019'dan beri hizmet veren uygulama, 2023'te elektrik kesintisi ve arızalarını da kapsayacak şekilde genişletilirken şirket vatandaşları uygulamayı kullanmaya davet etti.

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), "Elektrik Arıza İhbar Uygulaması" ile vatandaşlara hızlı ve kolay arıza bildirimi imkanı sunuyor.

2019 yılında sadece sokak aydınlatması arızaları için başlatılan uygulama, 2023'te kapsamını genişleterek elektrik kesintisi ve arızaları için de hizmet vermeye başladı.

Uygulama, hakkında bilgi veren YETKİLİLER, bu sayede sorunların Alo 186 çağrı merkezlerini aramaya gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde çözüme kavuştuğunu dile getirdi.

Uygulamayla; kullanıcılar, arıza bildirimlerini yaparken, konum alma özelliği sayesinde ihbarları anında ilgili dağıtım şirketlerine iletebiliyor.

Bununla birlikte kullanıcılar, bıraktıkları ihbarlar hakkında geri bildirim bırakabiliyor ve önceki ihbarları da silebiliyor.

Kullanımı kolay olan, elektriksel arıza ve kesinti ile ilgili sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturma imkânı sağlayan uygulama, akıllı cihazlara indirilirken şirket uygulamanın daha fazla vatandaşa ulaştırılabilmesi için bir tanıtım videosu da hazırladı.

Şirket, videoda uygulamayı tanıtırken vatandaşların söz konusu uygulamayı indirerek çevrelerindeki elektrik sorunlarını bildirmeye davet etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.