Malatya Vuslat TV

Yaşları Küçük Ama Yaptıklarına Akıl Ermiyor!

ÖZEL HABER

Malatya'da su alma bahanesiyle büfeye giden çocuklar büfe önünde bulunan çakmakları kaşla göz arasında aldı. O anlarsa an be an büfenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Hamidiye Mahallesi Nasuhi caddesi eski Derme İlkokulu önünde bulunan büfede yaşanan hırsızlık olayları büfe sahibini çileden çıkardı.

Hemen hemen her gün yaşanan olayda benzer kişiler büfeye gelerek çeşitli bahanelerle büfe önündeki ürünleri el çabukluğuyla çalıyor. " İlk değil hemen hemen her gün oluyor dün 2 defa oldu biz artık bıktık bu kişilerden " ifadelerini kullandı.

Durumdan şikayetçi olan büfe sahibi İzzettin Ulaş, deprem sonrasında tüm zorluklara rağmen güvenlik kamerası taktırdı ancak oda hırsızları durdurmadı. " Bunların yüzünden bu yokluk zamanımızda 6 milyara kamera taktırdık ve kameralar bile hırsızları durduramıyor. " dedi.

Her seferinde birkaç kişi gelerek kendisini bir yandan oyaladıklarını bir yandan da hırsızlık yaptıklarını belirten Ulaş, duruma tepki gösterdi. " Çalmaya gelen kişiler ara sıra değişiklik gösteriyor ama genelde aynı kişiler geliyor. " şeklinde konuştu. 

Ulaş dışında bölgede esnaflık yapan diğer vatandaşlarda aynı sıkıntıyla mücadele ediyor. " 31 yıldır buradayım ama depremden sonra bu alanda madde bağımlıları buraya gelip madde kullanıyorlar ve daha sonrasında ne yaptıklarını bilmiyorlar ve hemen hemen her gün İzzettin Ulaş’ın malzemelerini çalıyorlar ve bunları yapanlar ise küçük çocuklar kimseye bir şey de diyemiyoruz çünkü dükkânlarımıza zarar vermelerinden korkuyoruz. " dedi.

Çocukların hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.