Ağır Hasarlı Binada Şoke Edici Buluntu

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı bir binada sadece kemikleri kalmış bir erkek cesedi bulundu. Haşim Babür'e ait olduğu belirlenen ceset, adli tıp kurumuna kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sultan
Sultan
05 Eylül 2024 Perşembe 18:13
Ağır Hasarlı Binada Şoke Edici Buluntu

Malatya’da Kemikleri Kalmış Erkek Cesedi Bulundu

Battalgazi ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'ndeki ağır hasarlı bir binada yalnızca kemikleri kalmış bir erkek cesedi bulundu.

Şehit Mehmet Özbek sokakta bulunan ağır hasarlı bir binanın sahibi L.S.’ye yapılan yıkım tebligatı sonrası şahıs, binada yaklaşık bir yıldır kalan 39 yaşındaki Haşim Babür’ü bilgilendirmek için bölgeye gitti.

Öğlen saatlerine doğru gerçekleşen olayda bölgeye giden bina sahibi, ağır bir koku fark ederek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen ekipler, yaklaşık 9 ay önce hayatını kaybettiği değerlendirilen Haşim Babür’e ait cesedi buldu.

Ceset, olay yerindeki incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken Olay hakkında yapılan ilk incelemelerde şahsın ölümünün doğal yolarla olduğu belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat ise sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83