Asayiş Şube Müdürlüğü Vatandaşları Uyardı

Malatya emniyeti yurt genelinde artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilinçlendirmeye devam ediyor. Emniyet güçleri vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için camilerde hutbe ve vaazlarda bilgilendirme yaptı.

Sultan
Sultan
01 Eylül 2024 Pazar 11:02
Asayiş Şube Müdürlüğü Vatandaşları Uyardı

Malatya emniyeti dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü, dolandırıcılık olaylarının artışı üzerine vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı.

Kent genelindeki camilerde gerçekleştirilen hutbe ve vaazlarda dolandırıcılık konularında bilgilendirmeler yapılarak, halkın bu tür olaylardan zarar görmesinin önüne geçilmeye çalışıldı.

Yürütülen kampanya ile dolandırıcılık yöntemleri ve korunma yolları hakkında geniş kapsamlı bilgi paylaşımı gerçekleştirilirken vatandaşların bu tür tehlikelere karşı daha bilinçli olması hedefleniyor.

Son Güncelleme: 01.09.2024 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83