Esnaf İş Yerinin Önünde Kanlar İçerisinde Bulundu!

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 2 şahıs arasında bıçaklı kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri ise bir esnafı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan esnafın hayati tehlikesi ise devam ediyor.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
11 Eylül 2024 Çarşamba 13:22
Esnaf İş Yerinin Önünde Kanlar İçerisinde Bulundu!

Polisler kavga anonsuna gitti, esnafı kanlar içerisinde yere yığılmış halde buldu.

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Halfettin Mahallesi'nde, Şehit Ahmet Sarıoğlu Sokak üzerinde 2 kişi arasında çıkan kavga kanlı bitti.

Kavga anonsu üzerine olay yerine giden polis ekipleri bölgede çorap satışı yapan esnaf A.N.'yi iş yerinde kanlar içerisinde buldu.

Sol bacağından yaralı halde bulanan şahıs ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince bilinci kapalı şekilde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

A.N.'nin polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde konteyner iş yerinin camına tekme attığını belirttiği öğrenilirken, olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet tabanca buldu.

Öte yandan hastanede tedavi altına alınan A.N.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86