Feci Otobüs Kazasında 9 Ölü, 5'i Ağır 27 Yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, bir yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 27 kişi ise yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken etkilenenlere psikososyal destek verilmesine karar verildi.

Rabia Işık
Rabia Işık
09 Ağustos 2024 Cuma 13:03
Feci Otobüs Kazasında 9 Ölü, 5'i Ağır 27 Yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında, Ağrı'dan İzmir'e gitmekte olan yolcu otobüsü, sabaha karşı köprü ayağına çarptı.

Yolcu otobüsünün köprünün ayağına saplanması sonucu meydana gelen trafik kazasında Kazada 9 kişi hayatını kaybederken, 5'i ağır 27 kişi ise yaralandı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve arama kurtarma ekibi sevk edilirken yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, 3 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Ayrıca, kazadan etkilenen vatandaşlara yönelik psikososyal destek çalışmaları başlatıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Son Güncelleme: 09.08.2024 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83