Husumetli Olduğu Kişiler Önünü Kesip Kurşun Yağdırdı!

Malatya’da Beydağı Mahallesi Şehit Sait Korkmaz Sokak üzerinde 2 kişi husumetlisi olduğu öne sürülen kişinin üzerine kurşunlar yağdırdı. Olay sonrası kaçan şahıs ise güvenlik güçlerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
21 Eylül 2024 Cumartesi 18:04
Husumetli Olduğu Kişiler Önünü Kesip Kurşun Yağdırdı!

Malatya’nın Battaalgazi ilçesine bağlı Beydağı Mahallesi’nde 21.09.2024 günü saat 03.30 sıralarında ekipler 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' olayına karşı harekete geçti.

Sait Korkmaz Sokak üzerinde bulunan bir adreste müşteki şahıslar seyir halindeyken daha önceden husumetleri bulunan M.G. ve G.T. isimli şahıslar araçla önlerini keserek üzerlerine ateş ettiler.

Olay üzerine emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheli şahıslar, olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte yakalandı.

Şüpheli şahıslardan M.Y. isimli şahıs Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatlar doğrultusunda gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 21.09.2024 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86