Husumetlisini Pompalı Tüfekle Vurdu, Hastaneye Bırakıp Kayıplara Karıştı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yine silahlar konuştu.23 yaşındaki genç önce tartıştığı husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vuruldu sonra yine aynı kişi tarafından hastaneye götürüldü.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
19 Temmuz 2024 Cuma 18:03
Husumetlisini Pompalı Tüfekle Vurdu, Hastaneye Bırakıp Kayıplara Karıştı

Önce pompalı tüfekle ateş açarak husumetlisini vurdu sonra hastaneye bırakıp kayıplara karıştı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yeşilkaynak Mahallesi'nde iddiaya göre, aralarında husumet olan ve Katık Sokak'ta karşılaşan M.Ş. ile V.B. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda M.Ş., pompalı tüfekle 23 yaşındaki V.B.'ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden V.B. yaralandı.

Yaralı şahıs kendisini vuran M.Ş. tarafından özel araçla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Öte yandan olay yerinde inceleme yapan ekipler, biri dolu 2 tüfek kartuşu buldu. Olayın zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83