Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu: 2 Şahıs Yakalandı!

Malatya’da bir darbede gümrük kaçağı tütün ve tütün ürünleri satışı yapanlara geldi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yürüttüğü başarılı operasyonlar sonucunda kentte yüklü miktarda kaçak ürün ele geçirilirken 2 şahıs ise yakalandı.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
04 Temmuz 2024 Perşembe 14:14
Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu: 2 Şahıs Yakalandı!

Malatya’da emniyet ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor.

Malatya’da polis tarafından gümrük kaçağı tütün ve tütün ürünleri satışı yapılan adreslere operasyon düzenlendi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını kapsamında kent merkezinde belirlenen iki ayrı adrese operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda 1 adet elektronik sigara dolum makinası,1 adet sigara dolum makinasında kullanılan kompresör, 1 adet tütün kurutmada kullanılan çamaşır kurutma makinası, 129 bin 800 adet/dal içi tütün doldurulmuş makaron,130 bin adet/dal içi boş bandrollü makaron, 10 bin adet/dal içi boş bandrolsüz makaron,127 kilogram bandrolsüz tütün, 58 kilogram bandrollü tütün, 240 adet sökülmüş tapdk bandrolü ele geçirildi.

Ayrıca düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 zanlı hakkında ise işlem yapıldı.

Son Güncelleme: 04.07.2024 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86