Malatya’da 4 Zehir Tacirler Tutuklandı

Malatya’da zehir tacirlerine geçit verilmiyor. Uzun süreli yapılan fiziki takipli çalışma sonucu 5 ikamet ve 5 hedef şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Çalışmalar sonucunda binlerce sentetik ecza maddesi ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 4 kişi tutuklandı.

editör
editör
07 Haziran 2024 Cuma 18:39
Malatya’da 4 Zehir Tacirler Tutuklandı

Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar dur durak bilmiyor.

Malatya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Yapılan fiziki takipli çalışmada 5 İkamet ve 5 hedef şahsa yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 6 bin 801 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Düzenlenen operasyonlar neticesinde yakalanan 4 Şüpheli şahıs çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanırken, 1 şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83