Malatya’da Büyük Operasyon: Hırsızlık Çetesi Çözüldü

Malatya'da inşaat alanlarında hırsızlık yapan bir çete, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu çökertildi. Şüpheliler, inşaatlardan üç milyon yüz doksan bin TL değerinde malzeme çalarak büyük bir maddi zarara neden oldu.

Sultan
Sultan
05 Eylül 2024 Perşembe 18:19
Malatya’da Büyük Operasyon: Hırsızlık Çetesi Çözüldü

Malatya'da Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Kentte çeşitli inşaat alanlarında gerçekleşen hırsızlık olaylarına karışan çete, Malatya emniyeti tarafından çökertildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 39 farklı kameraya ait 478 saatlik kayıtları inceleyerek, hırsızlıkları gerçekleştiren 4 kişiyi tespit etti.

Şüphelilerin, toplamda 3.190.000₺ değerinde inşaat malzemesi çaldığı belirlenirken, şüpheliler yürütülen operasyon ile kıskıvrak yakalandı.

Operasyon sonucunda tüm çalıntı malzemeler ele geçirilirken Adli mercilere sevk edilen şüpheliler, tutuklandı.

Malatya emniyetinden yapılan açıklamada ise, “Malatya’mızın Var Olan Huzur ve Güven Ortamının Korunması İçin Her Alanda Mücadelemiz Azim ve Kararlılıkla Devam Edecektir” denildi.

Son Güncelleme: 05.09.2024 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83