Milli Eğitim Bakanlığına Acil Çağrı

Eğitim Gücü Sendikası Malatya Temsilciliği, deprem bölgesindeki eğitim sorunlarının çözülmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'na acil çağrıda bulundu. Sendika, norm kadro güncellemeleri ve okul temizlik düzenlemelerinin bölgenin özel koşullarına uygun hale getirilmesini talep ediyor.

meral şeker
meral şeker
08 Eylül 2024 Pazar 16:57
Milli Eğitim Bakanlığına Acil Çağrı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın son dönemde aldığı kararlar, deprem bölgesindeki eğitim sistemini derinden etkiliyor. 

Eğitim Gücü Sendikası Malatya Temsilciliği, deprem bölgesindeki eğitim sorunlarına çözüm getirilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı’na acil çağrı yaptı. 
Sendika, mevcut norm kadro güncellemelerinin ve tasarruf tedbirlerinin deprem bölgesinin özel koşullarına uygun olmadığını belirterek, öğretmen atamalarının ve okul temizlik personeli düzenlemelerinin gözden geçirilmesini talep etti. 
Ayrıca, eğitimde adaletin sağlanması ve bölgedeki hijyen sorunlarının çözülmesi için kapsamlı adımlar atılması gerektiği vurgulandı.
sorunların çözümü noktasında her türlü desteği vereceklerini söyleyen Eğitim Gücü Sendikası Malatya Temsilciliği, eğitimde adaletin ve istikrarın sağlanması için gereken tüm adımları atacaklarının altını çizdi.
 

Anahtar Kelimeler:
EğitimOkulMillieğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83