Çeyrek Final Maçı İçin Malatya'da Büyük Hazırlık

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Şimdiden büyük heyecan yaratan maç ise Malatya’nın farklı noktalarında coşkuyla izlenebilecek.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
06 Temmuz 2024 Cumartesi 17:30
Çeyrek Final Maçı İçin Malatya'da Büyük Hazırlık

A Milli Takımı'nın bugün oynayacağı Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı için heyecan dorukta.

Ay-yıldızlı ekip; Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu'nu 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile Portekiz'in ardından ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırdı. Milli takım, bu turda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Hollanda ise Fransa, Avusturya ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu'nu 4 puanla tamamladı ve en iyi 3'üncüler arasından son 16 turuna kaldı. Hollanda, son 16 turunda Romanya'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada son 8 takım arasına kalan Türkiye, Hollanda'yı da geçerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Öte yandan milli maç heyecanı Malatya’nın farklı noktalarında da büyük bir coşkuyla takip edilecek.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yer alan Samanköy mahallesindeki Konteyner Kentte düzenlenecek özel bir organizasyonla, A Milli Futbol Takımının Hollanda ile oynayacağı tarihi maçı, depremzede aileler birlikte izleyecek.

Ayrıca Battalgazi ilçesinde de 2. Tur maçında olduğu gibi milli maç heyecanının Malatyalar tarafındna bir arada yaşanması için Battalgazi Belediye Hizmet Binası önünde de dev ekran kuruldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83