Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Darbeye Tiyatro Diyenleri Affetmeyiz”

'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceklerini belirtti.

Sultan
Sultan
15 Temmuz 2024 Pazartesi 17:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Darbeye Tiyatro Diyenleri Affetmeyiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bulunan '15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitler için Kur'an-ı Kerim okudu.

Edilen duaların ardından alana geçen Erdoğan, burada toplanan kalabalığa hitap etti.

Erdoğan, "Milletimizin çıplak elleriyle tanklara ve ölüm kusan silahlara karşı verdiği destansı mücadeleyi büyük bir iftiharla hatırlıyoruz. 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğiz" dedi.

Erdoğan'ın sözlerinden sonra alanda toplanan kalabalık hep bir ağızdan 15 Temmuz'a "tiyatro" diyenleri yuhaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bulunan '15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitler için Kur'an-ı Kerim okudu. Edilen duaların ardından alana geçen Erdoğan, burada toplanan kalabalığa hitap etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83