Mücbir Sebep Hali 31 Ağustos'a Kadar Uzatıldı

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 5 ilde mücbir sebep nedeniyle vergi mükelleflerin borçları yeniden yapılandırıldı. Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

editör
editör
25 Mayıs 2024 Cumartesi 15:07
Mücbir Sebep Hali 31 Ağustos'a Kadar Uzatıldı

Malatya, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş illeri ile Gaziantep İlinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki vergi mükellefleri 'mücbir sebep' kapsamında yer alıyor.

Bu nedenle mükelleflerin borçları için başvurular ile peşin ödeme dahil olmak üzere ilk taksit ödemeleri 31 Aralık 2024 Salı gününe kadar uzatıldı.

Mücbir sebep hali nedeniyle 6 Şubat 2023 ila 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında ödenmesi gereken taksitlerden birincisinin ödeme süresi, mücbir sebep halinin sona erdiği tarihi izleyen ay olarak belirlendi.

Sonraki taksitlerin ödeme süreleri de bu ayı takip eden aylık dönemler halinde azami on iki aya kadar uzatıldı.

Son Güncelleme: 25.05.2024 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83