Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama: 6’sı Ağır 28 Kişi Yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamada 6’sı ağır 28 kişi yaralandı. Patlama sonrası çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, olayın nedeni henüz belirlenemedi.

Sultan
Sultan
15 Eylül 2024 Pazar 17:10
Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama: 6’sı Ağır 28 Kişi Yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan bir makarna fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi.

Patlama sonrası fabrikada yangın çıktı, 3 saat sonra kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmaları sürerken, fabrikanın farklı bölgelerinde mahsur kalan çalışanlar kurtarıldı.

Patlamanın ardından Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, patlamanın değirmen bölümünde gerçekleştiğini ve ilk belirlemelere göre 21 kişinin yaralandığını yaralıların ise çevredeki hastanelere sevk edildiğini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da yangının çatı katında başladığını belirterek, ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Bununla birlikte Sakarya Valiliği'nden yapılan son açıklamada ise, patlamada 6'sı ağır 28 kişinin yaralandığı, 2 yaralının ise entübe edildiği duyuruldu.

Patlamanın nedenine ilişkin henüz net bir bilgi verilmezken, olay yerinde yükselen dumanlar ilçenin birçok noktasından görüldü.

Sakarya Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı yaralı işçileri hastanede ziyaret ederken işçiler patlama anını anlattı.

Yaralı işçilerin yakınları ise hastane önünde gelecek iyi bir haberi bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83