TOKİ'den Büyük Arsa Satışı: 2-3 Ekim'de Teklifler Alınacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2-3 Ekim tarihlerinde aralarında Malatya’nın da bulunduğu 25 ilde toplam 379 arsayı açık artırma ile satışa sunacak. Yaklaşık 5,9 milyon metrekare büyüklüğündeki arsalar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile alıcı bulacak.

Sultan
Sultan
25 Eylül 2024 Çarşamba 14:56
TOKİ'den Büyük Arsa Satışı: 2-3 Ekim'de Teklifler Alınacak!

Aralarında Malatya’nın da bulunduğu 25 İlde 379 arsa açık artırmayla satışa sunacak.

İhale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 5 milyon 926 bin 699 metrekare büyüklüğündeki arsaların toplam muhammen bedeli 17 milyar 870 milyon 522 bin 619 lira olarak belirlendi.

Açık artırmaya katılmak isteyen alıcılar, konut, ticaret, sanayi, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyonu niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecek.

Açık artırma, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında yapılacak ve internet üzerinden de teklif verilebilecek.

Vatandaşlar detaylı bilgi için "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" adreslerinden bilgi alabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83