Vargas Malatya'ya Geliyor

Melissa Vargaz 10 Ekim Salı Günü Malatya Park AVM'de 13:30'da imza günü olacaktır.

editörr
editörr
08 Ekim 2023 Pazar 17:03
Vargas Malatya'ya Geliyor

Melissa Vargaz 10 Ekim Salı Günü Malatya Park AVM'de 13:30'da imza günü olacaktır.

"Malatyalıyım" diyerek Malatyalıalrın gönlüne taht kuran ve "Malatyalı Vargas" lakabını alan Melissa Teressa Vargas Abreu, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mhetmet AKif Üstündağ ile birlikte Malatya'ya geliyor.

10 Ekim'de Malatya'ya planlanan ziyaret ile deprem bölgesini ziyaret edecek olan Vargas, uzun süredir "Memleketim" dediği Malatya'ya kavuşacak.

Türk vatandaşlığına geçen Melissa Vargas, saha içinde başarısı kadar saha dışındaki sıcakkanlılığıyla da öne çıkıyor. Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a çok saygı duyan Vargas, bu sebeple memleketinin de hep Malatya olduğunu söylüyor. Hatta sosyal medyada sıkça yer alan ‘Öncelikle kayısı diyarı Malatya’dan selamlar’ diyerek dikkat çekiyor, yüzleri güldürüyor.

Anahtar Kelimeler:
VargasMalatyaHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86