Vargas’a Sevgi Seli

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Malatya’ya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas sevenleri ile Malatya park alışveriş merkezinde imza töreninde bir araya geldi. Vargas Malatyalılar tarafından adeta sevgi seli ile karşılandı.

Rabia Işık
Rabia Işık
10 Ekim 2023 Salı 17:19
Vargas’a Sevgi Seli

Filenin sultanı malatya park alışveriş merkezinde sevgi seliyle karşılandı

Malatyalıyım diyerek Malatyanın gönlünü fetheden Milli Kadın Voleybol Takımının başarılı ismi Melissa Vargas hemşehrileri ile bir araya geldi.

"Ben Melisa Vargas olarak Malatyalıyım ve burada sizinle birlikte olduğum için çok mutluyum, Teşekkür ediyorum."

Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas Malatya ziyaretinde Malatya Park AVM’de düzenlenen imza törenine katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte memleketine gelen Vargas yoğun bir sevgi seli ile karşılaştı. Yüzlerce seveni büyük bir hayranlıkla Vargas’ı kucakladı ve tam destek verdiklerini bir kez daha bu organizasyonda gözler önüne serdi.

Türkiye Voleybol Federasyou Başkanı Üstündağ, Vargas benim kadar Malatyalı dedi, vargası memleketinde ağırlayarak sözünü tuttuğunu dile getirdi.

"Bir söz vermiştik Melisa Vargas hem Türk vatandaşı oldu Hem de Malatyalı oldu. Ben Malatyalıyım ama benim kadar Malatyalı O da bunu bilin. Çünkü o bizim evladımız. Bugün sizlerle kucaklaşmak için söz vermiştik. Bu sözü yerine getirdik ."

Önlerinde olimpiyatların olduğunu söyleyen Üstündağ Milli takım için de desteklerin devamını istedi.

"Ben inanıyorum ki biz artık daha yolun başındayız. Takip edin, desteğinizi ve duanızı esirgemeyin. Sırada olimpiyat var olimpiyatlarda da büyük başarı elde etmek istiyoruz."

Melissa Vargas ise karşılaştığı yoğun sevgi için Malatyalılara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86