Depremzede Yaşlı Çiftin Kavgası Cinayetle Bitti

Asrın felaketinde Malatya'dan İzmir'e yerleşen depremzede çiftin iftar öncesi tartışması cinayetle bitti. İzmir’in Karabağlar ilçesinde iftar öncesi tartışan 66 yaşındaki adam, karısını 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Editör
Editör
20 Mart 2024 Çarşamba 19:36
Depremzede Yaşlı Çiftin Kavgası Cinayetle Bitti

Malatyadepremzede çiftin arasında yaşanan tartışma kanlı bitti.

Akşam saatlerinde yaşanan olayda, iddiaya göre 66 yaşındaki zanlı ile karısı İpek Tarhan arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın alevlenerek kavgaya dönüşmesi sonucu zanlı mutfaktan aldığı bıçakla karısını defalarca bıçaklayarak evden çıktı.

Gürültüyü duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yapılan incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Karısını bıçaklayarak öldüren cinayet şüphelisinin ise polis merkezine giderek olayı itiraf ettiği ve teslim olduğu öğrenildi.

Cinayet şüphelisi Koca’nın emniyetteki ifadesinde, eşinin psikolojik sorunlarının olduğunu ve tartışma esnasında karısının kendisine saldırıp küfür ettiğini belirterek bu esnada bir anda gözünün dönerek cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Yaşlı çiftin, iki çocuk sahibi oldukları, çocuklarından birinin İstanbul'da üniversite okuduğu öğrenilirken cinayete kurban giden talihsiz kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83