Malatya'da 2 Ayrı Günde Aynı 2 Şahıs Birbirini Bıçakladı!

Malatya’da daha önce trafik yüzünden 2 kişi arasında çıkan tartışma ve bıçaklama olayı günler sonra yeniden alevlendi. Tartışma sonrası çıkan kavgada S.A. isimli şahıs M.G.’yi bıçakla yaralarken emniyet güçleri şahsı çalışmalar sonucu yakaladı.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
17 Mayıs 2024 Cuma 19:53
Malatya'da 2 Ayrı Günde Aynı 2 Şahıs Birbirini Bıçakladı!

Malatya’da 15.05.2024 tarihinde 2 şahıs arasında trafikte çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşmüş olayda M.G. isimli şahıs A.S. isimli şahsı bıçakla yaralamıştı. Ancak yaşanan olay taraflar arasında son bulmadı.

Olayın üzerinden 1 gün geçtikten sonra (06.05.2024)husumetli iki kişi Zafer Mahallesi Yunus emre Caddesi’nde bulunan İl Halk Kütüphanesi önünde karşılaştı.

Karşılaşma sonrasında yeniden kavga çıkınca bu kez S.A. isimli şahıs M.G. isimli şahsı bıçakla yaraladı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan M.G.’nin sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken diğer şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Asayiş ekiplerinin başlattığı arama çalışmaları sonucu A.S. yakalanarak Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nıntalimatı ile yakalanarak gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 17.05.2024 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86