Malatya Emniyetinden Başarılı Operasyon

Malatya emniyeti dolandırıcılara yönelik operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Kentte kendini polis-savcı olarak tanıtan bir dolandırıcıya yönelik çalışma başlatan emniyet güçleri, 178 saatlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda yakayı ele verdi.

Sultan
Sultan
22 Temmuz 2024 Pazartesi 16:24
Malatya Emniyetinden Başarılı Operasyon

Malatya emniyeti dolandırıcılara göz açtırmıyor.

Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince kentte meydana gelen dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışma başlatıldı.

Çalışmalar neticesinde, kendisini polis-savcı olarak tanıtan şüpheli şahıs, müştekiyi telefonla yönlendirerek altın, döviz ve paralarını alıp olay yerinden ayrıldı.

178 saatlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda, Şüpheli Z.K. Şanlıurfa’da yakalandı.

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 123 adet mermi, 2 adet laptop ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Şüpheli Z.K., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Emniyet güçleri yaptığı açıklamada, “KENDİLERİNİ POLİS, ASKER VEYA SAVCI OLARAK TANITIP PARA TALEP EDEN ŞAHISLARA İTİBAR ETMEYİNİZ. ❗️” diyerek vatandaşları uyardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83