18 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 7, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 11 olmak üzere 18 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada “Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek” denildi.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
25 Ekim 2024 Cuma 16:14
18 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Terörle mücadele çalışmaları kararlılıkla devam ediyor.

Irak ve Suriye’nin kuzeyi Pençe-Kilit bölgesinde yapılan son operasyonda 7 PKK’lı terörist, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde ise 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Teröristlere inlerinde hesap soruyoruz” denildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, "Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 11 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek." İfadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86