Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Yardımcıları Görevden Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey görev değişikliği yapıldı. Nihayet Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er kamuoyunun ithal isimler istemiyoruz tepkisine kulak verdi. Genel Sekreter Murat Altundağ ve yardımcıları Nurhan Demir ve Salih Uzun görevden alınırken yerlerine Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Katipoğlu ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyithan Tekin getirildi.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
06 Eylül 2024 Cuma 17:21
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Yardımcıları Görevden Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan üst düzey görev değişikliği büyük yankı uyandırdı.

Kamuoyunun tepkileri nihayet aylar sonra sonuç verdi ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Yardımcıları olan ithal isimler görevden alındı.

31 Mart yerel seçimleri sonrası Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sami Er yönetimde değişiklik yaparak tüm tepkilere rağmen Genel Sekreter yardımcılığına Nurhan Demir ve Salih Uzun getirmişti. Şimdi ise o isimleri görevden aldı.

Malatyalılar her fırsatta asrın felaketini yaşayan şehirde sadece belediye içerisinde değil koca şehrin tüm sorun ve sıkıntılarını doğru bir şekilde tüm yönleri ve detayı ile yönetime aktarılmasını isteyip duruma isyan etse de bir türlü sonuç alamamıştı, ta ki şimdiye kadar.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Katipoğlu ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyithan Tekin Malatya Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları olarak atandı.

Yapılan bu radikal değişiklik Basın Daire Başkanlığı’nda da yaşandı. Basın Daire Başkanı Deniz Demir'in görevden alınmasının ardından bu göreve Kadir Çelik getirildi.

Öte yandan Genel Sekreterliğe kimin getirileceğinin yanı sıra belediyedeki işleyişte bir fark olup olmayacağı da merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 06.09.2024 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86