Malatya'da Uyuşturucu Tacirine Darbe!

Malatya’da gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla yine suça ve suçluya geçit verilmedi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Kale Uygulama Noktasında durdurulan yolcu otobüsündeki aramada bir kişinin üzerinden tam 13 kg 558 gr uyuşturucu madde ele geçirilirken o şahıs tutuklandı.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
28 Haziran 2024 Cuma 12:01
Malatya'da Uyuşturucu Tacirine Darbe!

Malatya’da Emniyet güçleri zehir tacirlerine geçit vermiyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Kale ilçesinde bulunan Uygulama Noktasında durdurulan yolcu otobüsünde arama yapıldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda bir şahsın üzerinde ve valizinde 13 kg 558 gr skunk maddesi ele geçirilirken şüpheli A.G. isimli şahıs çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklandı.

Öte yandan Malatya Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada “Malatya’mızı zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Bu kapsamda uyuşturucu ve uyarıcı maddelere yönelik operasyonlarımız artarak devam edecektir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86