Suça ve Suçluya Geçit Yok

Malatya polisi suça ve suçluya geçit vermiyor.  Yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi. 

06 Mayıs 2022 Cuma 18:00
Suça ve Suçluya Geçit Yok

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğinin temini yönünde farklı yer ve zamanlarda yapılan çalışmalarda 14 ayrı şahsın üzerinden toplam 6 adet tabanca, 1 adet kurusıkı, 1 adet tüfek, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 103 uyuşturucu hap ve 362 gr narkotik madde ele geçirildi.

Yakınca Mahallesinde bir site içerisinde meydana gelen Silahlı Kavga olayı ile ilgili gözaltına alınan Ç. S. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yeşilyurt İlçesinde yapılan çalışmalarda ise faili meçhul açıktan hırsızlık ile motosiklet hırsızlığı şüphelisi olduğu tespit edilen 3 ayrı şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince tespit edilerek yakalandı, çalıntı motosiklette sahibine teslim edildi.

Yapılan çalışmalar kapsamında Kale uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 3 adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirildi, konu ile ilgili 2 şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 06.05.2022 18:04
Anahtar Kelimeler:
MalatyaAsayişPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83