Behçet Bakır Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Oldu

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararlar kapsamında, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Behçet Bakır atandı.

Sultan
Sultan
05 Ekim 2024 Cumartesi 15:10
Behçet Bakır Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Oldu

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Atama kararlarında, Avrupa Güvenlik ve İş birliği Teşkilatı'ndan İktisadi İş birliği ve Geliştirme Teşkilatı'na, Pakistan ve Lübnan Büyükelçiliklerinden Hazine ve Maliye Bakanlığı’na kadar birçok önemli ismin ataması yapıldı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde, Türkiye Şeker Fabrikaları ve Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde de yönetim değişiklikleri gerçekleştirildi.

Bununla birlikte Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de Behçet Bakır atandı.

Behçet Bakır, Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı iken, İl Müdürü Hatice Özdemir'in bakanlık emrine alınmasıyla 4 Ağustos 2023'te bu göreve vekaleten atanmıştı.

Bakır, Ağustos 2023'den beri Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararnamesiyle Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86