MAGEF’ten Basketbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından “Vefa Etkinlikleri” kapsamında kente hizmet edenleri hatırlamak adına anlamlı etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu kez de daha önce Malatya Başsavcılığı yapmış Mehmet Badem adına ‘’ Basketbol Turnuvası’’ düzenledi.

editörr
editörr
17 Eylül 2023 Pazar 14:43
MAGEF’ten Basketbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu hayata geçirdikleri anlamlı projeyi sürdürüyor. Federasyon tarafından Malatya’ya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı halkın gönlünde taht kuran insanlarını anmak, hatırlamak ve vefa anlamında yaşarken değer ve kıymet verilmesi noktasında "VEFA ETKİNLİKLERİ" düzenleniyor.

Bu kez de Malatya Millet Bahçesinde gerçekleşen "Basketbol Turnuvası" Malatya Başsavcılığı görevini yürüten ve HSK Kararnamesi ile Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı getirilen Mehmet BADEM adına düzenlendi.

Gençlere büyük destekler vererek her zaman yanlarında olan Badem adına düzenlenen turnuva kapsamında Bay-Bayan Gençler ayrı ayrı sahalarda kıyasıya mücadele ederek hünerlerini sergiledi.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan YAVUZ, turnuva sonrası yaptığı açıklamada “Malatya’mıza yaptıkları hizmetlerden dolayı ayrıca vatanı, bayrağı, devleti ve milleti için görevlerini en iyi şekilde yerine getiren tam bir hizmet insanı Başsavcı Mehmet BADEM’ e müteşekkiriz.

Kıymetli Başsavcımız her tanıştığı gencin geleceği için nasihatler verip, onların okuması için okumanın ne kadar önemli olduğunu her defasında vurguluyor. Bizlerde buna şahidiz. Anlatmakla bitirmediğimiz baba adam Başsavcı Mehmet BADEM’ e Malatya halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.

2015 yılından itibaren Malatya Cumhuriyet Başsavcı vekilliği ve 2023 şubat ayından itibaren de Malatya Başsavcılığı görevini yerine getiren Başsavcı Sayın Mehmet BADEM bugüne kadar çok güzel hizmetlere imza atmıştır. Kıymetli ve değerli devlet adamlarını bizler yazmalıyız, yapmış oldukları hizmetleri onlar yaşarken anlatmalıyız ki onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdi ise Başsavcı BADEM, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesi ile Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı getirildi. Allah yolunu açık etsin. Daha üst kademelerde görmek üzere kendilerine bir kez daha Malatya’mıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

‘’Basketbol Turnuvası’’ sonucunda katılımcı gençlere teşekkür edilirken gençler anı fotoğrafları çektirmesi ardından “VEFA ETKİNLİKLERİ” kapsamında düzenlenen etkinlik son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83