MOTAŞ'ın Hatlarını İptal Ettiği Mahalleli Çapa Motoru İle Yol Kesti

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde güzergah hatlarının iptal edildiğini iddia eden mahalleli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'ne (MOTAŞ) ait sefer yapan araçlarının yolunu çapa motoru ile keserek araçların geçişine izin vermedi.

Fatma Nur
Fatma Nur
28 Temmuz 2024 Pazar 17:17
MOTAŞ'ın Hatlarını İptal Ettiği Mahalleli Çapa Motoru İle Yol Kesti

Olay, 14.45 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi'nde meydana geldi.

 Eski belediye hizmet binası mevkiinde bir araya gelen yaklaşık 30 kişiden oluşan bir grup bir ay önce iptal edildiğini ileri sürdükleri merkez hatlarını geri istediklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'ne (MOTAŞ) ait bölgede sefer yapan otobüslerin yolunu çapa motoru ile keserek araçların geçişine izin vermedi.

Araç sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kısa sürede olay yerine gelen ekipler mahalle sakinlerinin yolu trafiğe açması için görüşmelerde bulundu.

Yaklaşık 45 dakika süren olay polis ekiplerinin araya girmesiyle sonlanırken, mahalle sakinleri sorunun çözülmesi durumunda benzer eylemlerinin süreceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86