Turgut Özal Tıp Fakültesi Başhekimi Değişti!

Doç. Dr. Erol Karaaslan, Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden Turgut Özal Tıp Fakültesi Başhekimliğine atandı. Sağlık alanındaki deneyimi ve başarılarıyla dikkat çeken Karaaslan’ın, yeni görevinde de önemli hizmetler vermesi bekleniyor.

Sultan
Sultan
03 Ekim 2024 Perşembe 16:04
Turgut Özal Tıp Fakültesi Başhekimi Değişti!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhakemi değişti.

Daha önce Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi’nin Başhekimi olarak görev yapan Doç. Dr. Erol Karaaslan, Turgut Özal Tıp Fakültesi Başhekimliğine atandı.

Sağlık alanındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Karaaslan, aynı zamanda Malatya Tabipler Odası Başkanlığı görevini de yürütüyordu.

3 Nisan 1968’de Malatya’da dünyaya gelen Karaaslan, daha önce Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcılığı yapmıştı.

Halen Turgut Özal Tıp Merkezi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak da görevine devam eden Karaaslan’ın yeni görevinde sağlık alanında önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86