Depremzede Fırıncı Yeni Yerinde Ticaretine Devam Ediyor

6 Şubat depremlerinin ardından iş yerleri yıkılan veya hasar alan esnaflardan biri de Akpınar’da fırıncılık yapan esnaflarından Ümit Bilici, şimdilerde millet bahçesinde bulunan yeni yerinde prefabrikte fırıncılık yaparak ticaretine devam ediyor. İşlerinin iyi olduğunu söyleyen esnaf, tüm esnafların birbirine destek olacağı görüşünde.

Sultan
Sultan
23 Temmuz 2024 Salı 18:46
Depremzede Fırıncı Yeni Yerinde Ticaretine Devam Ediyor

Depremden önce Akpınar’da hizmet veren ve fırıncılık yapan esnaflarından Ümit Bilici, yeni yerinde çalışmalarına devam ediyor.

Çevre şehircilik ve iklim değişikliği il müdürlüğü tarafından Millet bahçesinde kendisine yer verilen esnaf, bölgedeki vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yeni iş yerinin alt yapısının da fırın için uygun şekilde oluşturulduğunu belirten esnaf, bir sıkıntılarının olmadığını söyledi.

Bazı meslek grupları için iş imkanının sorun olabileceğini söyleyen Bilici, bunun dışında tüm esnafların ticaretinin diğer esnaflara fayda sağlayacağı görüşünde, "Kışla esnaflarından bazı meslek grupları için tabiki ticaret burada zor ancak bu sorunun da birbirimize yardımcı olarak ortadan kalkacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bölgede bulunan vatandaşlara ve esnafa hizmet verdiklerini belirten Bilici, yaptıkları çalışmaları hakkında da bahsederek esnafı beklediklerini söyledi. 

Battalgazi muhtarlar derneği başkanı Abdulvahap ortaç ise, Büyükşehir belediyesinin tesislerini genişleterek esnafların ticaret sorunlarının da ortadan kalkacağını dile getirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86