260 Orta Hasarlı Bina Güçlendiriliyor

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, deprem sonrası hasar gören binaların güçlendirme çalışmaları hız kazandı. Başvuru yapan 265 binadan 260'ının güçlendirme projeleri onaylanarak, imalat süreci başladı.

Sultan
Sultan
02 Eylül 2024 Pazartesi 18:37
260 Orta Hasarlı Bina Güçlendiriliyor

260 Orta Hasarlı Bina İçin Güçlendirme Projesi Onaylandı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, 6 Şubat depremlerinin ardından hasar gören binaların güçlendirilmesi çalışmaları kapsamında, 265 binanın başvurusundan 260'ı için güçlendirme projesi onaylandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nce "orta hasarlı" raporu verilen binaların sahipleri, gerekli belgeleri tamamlayarak güçlendirme ruhsatlarını aldı ve çalışmalarına başladı.

Güçlendirme işlemlerini bir yıl içinde tamamlayan vatandaşların, yapı kullanım izni alarak hasar durumlarını güncellemeleri gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86