Barış Yıldız: “Yerel Basına Sahip Çıkamadık”

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve beraberindeki beş CHP'li belediye başkanı, Doğanşehir'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sultan
Sultan
01 Temmuz 2024 Pazartesi 19:39
Barış Yıldız: “Yerel Basına Sahip Çıkamadık”

CHP'li Belediye Başkanları Doğanşehir'de Basınla Buluştu.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın daveti üzerine Hekimhan, Arguvan, Doğanşehir, Arapgir ve Yazıhan Belediye Başkanları da toplantıya katıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın daveti üzerine Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer de toplantıya katıldı.

Deprem Sonrası İlk Toplantı

Toplantıda konuşan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, seçimlerin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelme fırsatı bulamadıklarını belirterek, "Depremin en çok hasar verdiği Doğanşehir'de seçimi kazanan Mehmet Bayram'ın misafiri olduk. Doğanşehir'i ayağa kaldıracak olan Başkanımızın yanında olacağız. Doğanşehir'de yapılamayan projeler ve konutlar var. Süratle konutların yapılması gerekiyor," dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram ise, "Basın mensuplarını Beypınar tesislerinde ağırlamaktan mutluyuz. Sorunların üstesinden gelerek Doğanşehir'i ayağa kaldıracağız. Malatya basınımıza geldikleri için teşekkür ediyoruz," diye konuştu.

Başkan Eren'dan Türkü Festivali Müjdesi

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, İl Başkanı Barış Yıldız'ın daveti üzerine Doğanşehir'e geldiklerini belirterek, "Doğanşehir depremde çok büyük hasar aldı, yaraların sarılması bekleniyor. Biz de Arguvan'da yaraları sarmaya ve sosyal çalışmalara ağırlık veriyoruz. 27-28 Temmuz'da Türkü Festivali'ni gerçekleştiriyoruz. Tüm basın mensuplarını Arguvan'a davet ediyoruz," dedi.

Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, Doğanşehir'e yeni bir hava getiren Başkan Mehmet Bayram'a teşekkür ederek, "Yazıhan'da yeni bir dönemin kapısını açıyoruz. Yazıhan'ı da toparlamaya ve hizmet etmeye hazırlanıyoruz. Yazıhan'a gelmenizi bekliyoruz," ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.07.2024 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83