Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya Vuslat TV'ye Ödül

Asrın felaketi olan depremlerde tüm zorluklara rağmen mücadele ederek yayın hayatına devam eden Malatya Vuslat TV, Yılın Dayanışma Ödülüne layık görüldü. Ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya Vuslat Tv Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bayrak’a bizzat taktim etti.

Sultan
Sultan
05 Haziran 2024 Çarşamba 20:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya Vuslat TV'ye Ödül

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Tarafından Düzenlenen '8. Anadolu Medya Ödülleri' Sahiplerini Buldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iştirakleriyle gerçekleştirilen programda Radyo, Televizyon, Gazete ve İnternet medyasına emek vererek mücadele gösteren kuruluşlar ve gazeteciler ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden bizzat aldı.

Pandemi ve Asrın Felaketinde yüm zorluklara rağmen yayın hayatına devam eden medya kuruluşları ve emektar çalışanlarına teşekkür eden Erdoğan, "Asrın felaketi ve pandemi gibi kitleleri etkileyen doğal afetlerde bile vatandaşların haber alma hakkını gözterek tüm zorluklara göğüs geren hayatları pahasına mücadele eden değerli ve vatanperver yayın kuruluşlarımız ile gazetecilerimize teşekkür ediyor ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Programda konuşan Anadolu Yayıncılar Federasyonu Başkanı Sinan Burhan ise, medya temsilcileri ve gazeteci ile yazarlara teşekkür etti.

Törende Malatya Vuslat Tv’de deprem süreci boyunca yapmış olduğu yayınlar ve özverili çalışması nedeniyle Yılın Dayanışma Ödülü'ne layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ödülü Malatya Vuslat Tv Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bayrak’a bizzat taktim etti.

Son Güncelleme: 06.06.2024 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86