Darende'de 775 Konut 1 Ay İçinde Teslim Edilecek

Malatya Valisi Seddar Yavuz, ilçede devam deprem konutlarında incelemelerde bulundu. Yavuz, Darende ilçesinde yapımı süren 775 konuttan bir kısmının 1 ay içerisinde teslim edileceği açıkladı.

Sultan
Sultan
08 Ağustos 2024 Perşembe 16:56
Darende'de 775 Konut 1 Ay İçinde Teslim Edilecek

Malatya'da deprem konutları teslimata hazırlanıyor.

Darende ilçesinde yapımı devam eden deprem konutlarında incelemelerde bulunan Malatya Valisi Seddar Yavuz, inşaat süreci, kalite kontrol önlemleri ve projenin genel ilerleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Yavuz, ilçede yapımı süren 775 konuttan bir kısmının 1 ay içerisinde teslim edileceği açıkladı.

Yavuz açıklamasında, “Darende merkezde 775 konutun ihalesini gerçekleştirdik. İnşa edilen konutların bir kısmını da bir ay içerisinde teslim etmiş olacağız. Diğerleriyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. En geç Nisan 2025 tarihi itibarıyla kalıcı konutları teslim etmiş olacağız. Diğer taraftan kırsal konutlarla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda konutlarımız hazır, vatandaşlarımızın hizmetine verilecek durumda. Bugün tüm çalışmalarımızı bizatihi yerinde gördük. İhtiyaç ve sorunları tekrar değerlendireceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83