Malatya’da Sağanak Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

13. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Malatya ve çevresinde havanın parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren ise, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Yağışların özellikle kentin batı bölgelerindeki ilçelerde etkili olması bekleniyor.

Sultan
Sultan
27 Ağustos 2024 Salı 19:37
Malatya’da Sağanak Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

13. Meteoroloji bölge müdürlüğü uyardı!

Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren ise Tunceli ve Bingöl'ün kuzey kesimleri ile Malatya'nın batı bölgelerindeki; Kuluncak, Hekimhan, Darende, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği bölgelerde Rüzgarların güney yönlerden orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren ise, yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

13. Meteoroloji bölge müdürlüğü, Kuvvetli rüzgar nedeniyle olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Son Güncelleme: 27.08.2024 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83