Mezuniyet Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Melahat abla ana okulu, mezuniyet töreniyle eğitim öğretim yılını tamamladı. Ana okulu öğrencilerinin gösterileriyle renkli görüntülere sahne olan mezuniyet töreninde minik mezunlar çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

editör
editör
12 Haziran 2024 Çarşamba 14:04
Mezuniyet Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Melahat abla ana okulu, mezuniyet töreniyle eğitim öğretim yılını tamamladı.

Öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreninde ana okulu öğrencilerinin gösterileri renkli görüntülere sahne oldu.

Mezuniyet töreninde konuşan Melahat Abla anaokulunun ilk Kurucusu Melahat Yiğit, bu tür etkinliklerin hem öğrenciler için hem de kendileri için sevinç ve gurur kaynağı olduğunu söyledi. " Çocukların olduğu yer zaten hep çok güzeldir aynı bir çiçek bahçesi gibi mekanda bir ayrı güzel proğramı gerçekten çok beğendim 30 yıl ana okulu işlettim ve bu tür proğramlara çok önem veririm çocuklarımız çok başarılıydı. Bütün ekibe teşekürlerimi iletiyorum. " şeklinde konuştu.

Öğrencileriyle verimli ve keyifli bir yıl geçirdiklerini belirten anaokulu kurucularından Arzu ve Erol Okşar çifti, deprem sürecini çok iyi bir şekilde yöneterek öğrencilerle bu zorlu süreci atlattıklarını dile getirdiler. " Bu etkinliğin amacı öğrencilerimizin 1 yıl boyunca hazırladıkları gösterileri ve mezun olan öğrencilerimiz için yapılmış bir törendir. Bugün çocuklarımızı mezun ediyoruz ve çok mutluyuz. Deprem sürecini ise zorlanmadan çok iyi bir şekilde atlattık kurumumuzda kurum pedologumuz olduğu için rahat atlattık bu durumu ayrıca binamızın olduğu yerde hiç yıkıntı yoktur yani yıkıntı görmüyorlar binamız zaten depreme dayanıklı olduğu için de artçı depremleri hissetmiyoruz " dedi. 

Çocuklarının mezuniyetine katılan aileler ise, kuruma teşekkür ederek çocuklarıyla gurur duyduklarını vurguladı. " Gayet güzel, güvenli bir ortam insan evladını annesine, babasına bırakır gözü arkada kalmaz ya biz onu gerçekten yaşayabiliyoruz. Çocuğumun konuşması çok güzel gelişti ve bunun gibi birçok şeyler var " dedi. 

Mezuniyette yıl boyunca çabalayarak öğrencilerle birebir ilgilenen öğretmenlere ise plaket taktimi yapılırken öğrencilere ise diplomaları verildi. 

Gösteri ve etkinliklerle büyük beğeni toplayan mezuniyette öğrenciler doyasıya eğlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86