Okullarda Rehberlik Servislerine Tam Destek Talimatı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Rehber Öğretmenler Toplantısı, Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, rehber öğretmenlerin öğrencilere yönelik özel ilgisi ve okullardaki rehberlik servislerinin etkin kullanımı vurgulandı.

Sultan
Sultan
05 Eylül 2024 Perşembe 10:43
Okullarda Rehberlik Servislerine Tam Destek Talimatı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Rehber Öğretmen Toplantısı Yapıldı

Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Rehber Öğretmenler Toplantısı gerçekleştirildi.

Kongre ve Kültür Merkezi ‘nde düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir, İl Emn. Md. V. Ali Erdal, İl Jandarma Komutan V. J. Kd. Alb. Cihan Çetin, İl Mili Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Şube Müdürleri ve Rehber Öğretmenler katıldı.

Vali Seddar Yavuz Rehber Öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada; ”Değerli öğretmenlerimiz sizleri önemsiyoruz, ulvi bir görev yürütüyorsunuz, sizlere güveniyoruz. Çocuklarımızın gelişiminde ve gelecekte ki meslek seçimlerindeki rolünüz çok büyüktür. Deprem dolayısıyla sıkıntıya düşmüş, parçalanmış aileler, ailesinde madde bağımlılığı ve cezaevinde bulunanlar ya da aynı evde aile bireyleri arasında psikolojik problemi ve sorunları olan öğrencilerimizle özel olarak rehber öğretmenlerimizin ilgilenmesini bekliyoruz. Yine maddi geliri iyi olmayan ailelerimizin çocuklarına eğitim-öğretim sürecinde gerekli her türlü desteğin sağlanması konusunda Kaymakamlarımız, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize gerekli talimatları vermiş bulunmaktayız. Okul Müdürlerimizin ve siz rehber öğretmenlerimizin bu konuyu yakından takip etmelerini istiyorum. Ayrıca okullarımızdaki rehberlik servislerinin aktif olarak çalıştırılması da okul müdürlerimizden bir diğer beklentimizdir.” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83