Polislik Şubesinden Dolandırıcılara Karşı Bilgilendirme Videosu

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bir bilgilendirme videosu paylaştı. Video, dolandırıcılık yöntemlerini ve bu yöntemlere karşı nasıl önlem alınacağını ayrıntılı bir şekilde açıklıyor.

Sultan
Sultan
27 Ağustos 2024 Salı 19:35
Polislik Şubesinden Dolandırıcılara Karşı Bilgilendirme Videosu

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, ülke genelinde artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir video hazırladı.

Videoda, dolandırıcılıkla ilgili çeşitli yöntemler ve bu yöntemlerden nasıl korunabileceği detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Amaç, vatandaşların bilinçlendirilmesi ve dolandırıcılık kurbanı olmalarının önlenmesi.

Bu bilgilendirme çalışmasıyla, toplumu dolandırıcılık risklerine karşı daha dikkatli ve bilgi sahibi olmaya teşvik etmeyi hedefleyen emniyet güçleri, video ile dolandırıcılıkla mücadelede etkili bir adım atılmasını planlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83