UKOME’den Trafik Düzenlemesi: Bazı Cadde ve Sokaklar Trafiğe Kapatılıyor

Malatya’da Ulaşım Koordinasyon Merkezi, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda bazı cadde ve sokakların araç trafiğine kapatılması kararlaştırılırken minibüsçülerin zam önerisi reddedildi.

Sultan
Sultan
27 Ağustos 2024 Salı 19:26
UKOME’den Trafik Düzenlemesi: Bazı Cadde ve Sokaklar Trafiğe Kapatılıyor

Malatya Ulaşım Koordinasyon Merkezi Toplantısında Önemli Kararlar Alındı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda, Genel Sekreter Yardımcısı Nusret Mum başkanlığında gerçekleşen toplantıda, çeşitli gündem maddeleri ele alındı.

Toplantıda, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası'nın S Plaka Personel ve Öğrenci Taşıma fiyatlarının yüzde 50 artırılması önerisi, Temmuz ayında yapılan yüzde 40’lık artış ve diğer illerdeki artışlar göz önünde bulundurularak oy çokluğuyla reddedildi.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bazı cadde ve sokakların araç trafiğine kapatılması da kararlaştırıldı.

Karar doğrultusunda; Beşkonaklar Caddesi ve Arif Nihat Asya Sokak, Çavuşoğlu Mahallesi, Temelli Caddesi, Hacıabdi Mahallesi, Uç Mahallesi, Şeyh Bayram, Zaviye ve Koyunoğlu Mahalleleri, ve Yeşilevler Sitesi'ndeki şantiye alanları içinde kalan yollar, taşıt ve yaya trafiğine kapatılarak gerekli önlemler ilgili Yükleniciler tarafından alınacak.

Toplantıda alınan kararın, belirtilen bölgelerde yürütülecek olan çalışmalar nedeniyle, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla alındığı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83