Vali Seddar Yavuz Malatya'da

Resmi Gazete ’de yayımlanan karar doğrultusunda Malatya Valisi olarak Seddar Yavuz atandı. Bugün Malatya Valiliği önünde karşılanan Yavuz, makamına gelir gelmez Malatya için şehrin acil sorunlarına çözüm bulma gayreti içinde olacağını söyledi.

Fatma Nur
Fatma Nur
19 Temmuz 2024 Cuma 11:07
Vali Seddar Yavuz Malatya'da

Yeni Malatya Valisi Seddar Yavuz bugün Malatya Valiliği önünde karşılandı.

Vali Seddar Yavuz Malatya’da

Karşılamanın ardından makamına geçen Yavuz, “En kadim şehirlerinden biri olan Malatya'da göreve başlamış bulunuyorum. Bu vesileyle tüm Malatyalı kardeşlerime en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Vali Seddar Yavuz Malatya’da

“VATANDAŞLARIMIZ DEVLETİMİZE VE BİZLERE GÜVENMEYE DEVAM ETSİNLER”

Malatya için acil çözümler bulmaya gayret edeceğini söyleyen Yeni Malatya Valisi Seddar Yavuz,

 “En kadim şehirlerinden biri olan Malatya'da göreve başlamış bulunuyorum. Bu vesileyle tüm Malatyalı kardeşlerime en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 6 Şubat Kahramanmaraş Merkezi depremde büyük hasar gören ilimizin ve deprem sonuçlarının ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu çalışmayı gerçekleştirirken bakanlarımız, milletvekillerimiz büyükşehir belediye başkanımız, belediye başkanlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, STK'larımız hep birlikte iş birliği içerisinde ortak aklı ve istişare kültürünü hâkim kılarak bu şehrin acil sorunlarına çözüm bulma gayreti içinde olacağız. Vatandaşlarımız devletimize ve bizlere güvenmeye devam etsinler”

diye konuştu.

Vali Seddar Yavuz Malatya’da

“BİLGİ VE BİRİKİMİMİ İŞ BİRLİĞİ HALİNE YANSITMAK İSTİYORUM”

Yavuz, e35 yıllık edindiği tecrübeyi yansıtmak istediğini belirterek,

 “Hepinizin bildiği gibi 11 ilde etkileyen yaklaşık 15 milyon vatandaşımızın etkilendiği yüz yılın afetini yaşadık. Ben ilk günden itibaren Kahramanmaraş ilimizde çalıştım. Dolayısıyla ilk gün yaşananlardan 2 ay içerisinde yaşanana bir kez bizzat şahit oldum. Dolayısıyla 35 yıllık mülki idare amirliği mesleğinde yaklaşık 5’inci burası il valilikleri. 35 yıl içerisinde edinilen tecrübelerimi bilgi ve birikimimi iş birliği halinde yansıtmak istiyoruz”

 dedi.

Vali Seddar Yavuz Malatya’da

“BU ŞEHRİ GÖNLÜMÜZE YAZACAĞIZ”

Vali Yavuz,

“Böylesi felaketlerden, fedakârlık yapmadan bu sorunların altından kalkmak mümkün değil. Bu fedakârlık hem kamu kurumuna, kuruluşlar açısından hem de bizatihi vatandaşlarımız açısından da fedakarlıkta mutlak surette yapılıyor. Dolayısıyla Allah mahcup etmesin. Milletimize ve devletimize karşı. Bu şehri gönlümüze yazacağız. Vatandaşlarımızın her bir sorumluluğu, kendi sorumluluğu olarak göreceğiz. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışacağız. Bu şehirde her zaman olduğu gibi her yerde yaptığımız gibi kimsesizlerin kimi olmayı asla ihmal etmeyeceğiz. Bu işi yaparken hep beraber yapacağız. Sadece bir kişiden değil sokaktaki vatandaşından en üst tepedeki insanına kadar herkesin iş birliği ve koordinasyon içerisinde olacağız. Bu duygularla bir kez daha hepinizin tüm hemşerilerimi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun”

 sözleriyle cümlelerini noktaladı.

Vali Seddar Yavuz Malatya’da

Son Güncelleme: 19.07.2024 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86