Vali Yavuz I.OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısı Gerçekleştirdi

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Fatma Nur
Fatma Nur
06 Eylül 2024 Cuma 18:28
Vali Yavuz I.OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısı Gerçekleştirdi

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde yapılan toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan V. M. Akif Baştürk, 1. Organize Sanayi Bölge Müdürü Remzi Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Topgül ve Mustafa Özhüsrev katılım sağladılar.

Toplantıda, 1. OSB'nin güncel durumu, devam eden projeler ve gelecek dönem hedefleri üzerinde duruldu.

Ayrıca bölgedeki yatırımcıların talepleri değerlendirildi ve bölgenin ekonomik gelişimi için atılması gereken adımlar görüşüldü.

Vali Seddar Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, 1. OSB’nin Malatya için stratejik önemine vurgu yaparak, sanayi bölgesinde yapılan yatırımların bölge ekonomisine ve istihdama katkı sunduğunu belirtti.

Toplantı, gündem maddelerinin karara bağlanması ve katılımcıların önerilerinin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83