Yeşilyurt'ta Yeni İşyerleri İçin Ön Talep Süreci Başladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yeşilyurt'ta 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen esnafların yeni işyerleri için ön talep toplamaya başladı. Depremde zarar gören işyeri sahipleri, 27 Eylül 2024'e kadar Malatya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne başvurarak bu fırsattan yararlanabilecek.

Sultan
Sultan
03 Eylül 2024 Salı 20:00
Yeşilyurt'ta Yeni İşyerleri İçin Ön Talep Süreci Başladı

Yeşilyurt'ta Depremden Etkilenen İşyerleri İçin Ön Talep Toplanıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki işyerleri için harekete geçti.

Sivas Yolu üzerindeki Altay Kışlası yanında inşası tamamlanmak üzere olan Yeşilyurt Sanayi Alanı'ndaki 120 metrekarelik işyerleri için ön talep toplanmaya başlandı.

Depremde işyerleri yıkılan veya ağır hasar gören esnaf, bu fırsattan yararlanmak için Malatya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne en geç 27 Eylül 2024 mesai bitimine kadar başvuru yapabilecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, bu projeyle deprem sonrası ekonomik toparlanmayı hızlandırmayı ve esnafın işlerine yeniden odaklanmasını sağlamayı amaçlıyor.

Başvuru sürecinde, duyuru sayfasında yer alan ön talep formunu dolduran işyeri sahipleri, yeni işyerlerinden yararlanma şansı elde edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83