Akçadağ Güreş Takımı, 4. Etapta Göz Doldurdu

Akçadağ Belediyesi Güreş Takımı, 916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivalinde Malatya'yı başarıyla temsil etti. Minik Güreşçiler, 9 boy’da bir tur güreşlerini geçerken güreşçi Bekir Üstündağ ise, ilk 16'ya çıkarak yağlı güreşlerde Malatya’nın ismini er meydanında duyurdu.

Sultan
Sultan
22 Temmuz 2024 Pazartesi 18:48
Akçadağ Güreş Takımı, 4. Etapta Göz Doldurdu

Akçadağ Belediye Güreş takımı Ordu'da malatya'yı Başarıyla Temsil Etti.

Malatyalı minik güreşçiler 916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivalinde er meydanına çıktı.

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 4. Etap müsabakalarında boy gösteren Güreşçiler, 50 yıl aradan sonra ilk defa Malatya’nın ismini er meydanında duyurdu. 

Ordu Aybastı Perşembe Yaylası'nda yapılan güreşlere katılan Malatyalı sporcular, 9 boy’da bir tur güreşlerini geçti.

Minik 2 boyunda ise, güreşçi Bekir Üstündağ, ilk 16'ya çıkarak yağlı güreşlerde Malatya’nın ismini er meydanında duyurdu.

Minik güreşçiler ve spor hocası Seyman Yılmaz, Sezon başından beri maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Akçadağ Belediyesine teşekkür ederek yeni başarılara imza atmak için çalışacaklarını söyledi.

Ayrıca Ankara da 24- 28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan (2024) U11-U13 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası için de 12 kişilik takımın 7 si Akçadağ belediyesi güreş takımından olacak.

Son Güncelleme: 22.07.2024 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83