Dikkat! Bu Sitede Yok Yok

Sıradaki haberimiz trajikomik olayların bir araya geldiği bir sitede geçiyor. Şimdi toplum içinde yaşamana kurallarının hiçe sayıldığı bir siteye götürüyoruz sizleri. Öğleki yaşanan olaylara site yönetimi de artık hayret etmekle yetiniyor.

Sultan
Sultan
11 Temmuz 2024 Perşembe 11:55
Dikkat! Bu Sitede Yok Yok

Dikkat! Bu site ’de yaşanan olaylar, görenleri ve duyanları şaşırtıyor!

Bir yandan trajikomik sahnelere şahit olan site yönetimi, diğer yandan bu durumun eğlenceli yanlarını paylaşmaktan geri durmuyor.

Sitede karşılaştıkları olayları mikrofonlarımıza anlatan site yönetiminin anlattıkları karşısında bizler bile hayrete düşüyoruz. 

Öncelikle, bardak ve kaseler uçuşuyor! Evet, yanlış duymadınız. Camlardan ve balkonlardan dışarı atılan bardak ve kaseler, adeta gökyüzünde dans ediyor. 

Bir başka enteresan durum ise yangın merdivenleri ve koridorların eşyalarla dolu olması. 

Kimileri burayı depo gibi kullanırken, kimileri ise adeta kendi yaşam alanını genişletmeye çalışıyor. Hal böyle olunca, acil bir durumda bu alanların kullanımı pek de mümkün olmuyor.

Ama şaşırmayın, çünkü site sakinleri acil durumlarda 112'yi değil, site yönetimini aramayı tercih ediyor!  

Ve gelelim asansörlere... dedik ya bu sitede yok yok Asansörler, ihtiyaç giderme kabini olarak kullanılıyor! 

Site Apartmanlarında yaşanan bu olaylar, görenlere ve duyanlara kahkaha attırırken, bir yandan da "acaba daha neler olacak?" dedirtiyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83